Usluge

Pored proizvodnje geodetskih belega, betonskih belega za obelezavanje puteva, parcela, mostova, pruga , objekata niskogradnje i visokogradnje, trasa instalacije. Repera za namene praćenja sleganja objekata i za druga opažanja, možemo izraditi sve vrste geodetskih belega prema nacrtu i skici prema potrebama kupca / investitora / projekta kako u sopstvenoj proizvodnji tako i na licu mesta.
 
Takođe bavimo se stabilizacijom belega i repera na operativnim poligonima, tako i izradom geodetskih belega za posebne namene i opažanja, kao i izradu posebnih stopa, nosača, postolja i temelja za razne namene i primene u građevinarstvu, industriji, i putnoj infrastrukturi.
 
Možemo biti pouzdan partner u izvođenju radova, operativnih poslova, pružiti usluge u praćenju i stručnom nadzoru gore pomenutih radova, dati praktična rešenja i savete.

Svojim znanjem, bogatom referenc listom, brojnim značajnim projektima, stručnim osobljem i osnovnim sredstvima-mehanizacijom garantujemo kvalitet i efikasnost u nuđenim uslugama spremni smo da u najkraćem mogucem roku uz konsultacije odgovorimo na najkompleksnije zahteve i upite.

X