O nama

 

SZR Medjaš osnovan 1996. godine

Logotip, odnosno znak firme proistekao je izvorno po nazivu narodnom medjaš kamen. Gušter dodat na osnovu predloga Djurić Dušana. Pronašao u enciklopediji životinje pustinje, pustinjskog guštera pod imenom medjaš.

Medjaš je osnovan sa namerom da bude specijalizovana radnja za proizvodnju belega i opreme za geodete. Medjutim, na osnovu zahteva kupaca delatnost je proširena na obradu metala kao i stabilizaciju i organizaciju prevoza. Svake godine je rastao broj proizvedenih i prodatih belega adekvatno se povećavao i broj kupaca. Uradjen je veliki broj belega kao i usluga

za poznate kupce po narudžbini.

Navešćemo neke od njih.

1999/2000 godine 30.000 belega proizvedeno je i transportovano na adrese širom Srbije za optički kabl, a kupac je bio Telekom Srbije.

2000/2001 godine za rudnike Kostolac, površinski kop, uradjeno je 1.500 belega za eksproprijaciju.

2002. godine tromedja Bugarska, Makedonija, Srbija teška 3 tone proizvedena je u Medjašu, Smederevo.

2003. godine granične belegeglavne i pomoćne 1200 komada za obeležavanje državne granice sa Makedonijom, kupac Ministarstvo spoljnih poslova SCG, Služba za granice.

2004. godine granične belege za obeležavanje državne granice sa Bugarskom 500 komada , organizacija transporta

2004. godine proizvodnja i stabilizacija belega za operativni poligon koridor 10 (Beograd-Grdelica) oko 1.000 komada, kupac Mediko-partner, investitor Direkcija za puteve Srbije.

2004. godine proizvodnja i stabilizacija belega za osnovnu mrežu mesta Sirig, kupac Geo Krulj, investitor RGZ. Izrada specijalnih repera i markera za obeležavanje značajnih objekata u zemlji i inostranstvu (hram Svetog Save na Vračaru, Beogradska Arena itd), kupac Energoprojekt Beograd i još niz belega za poznate kupce.Za uspeh porodične firme Medjaš pored članova porodice najveće zasluge imaju prijatelji geometri, profesori fakulteta, metalostrugari, livci, pa sve do ljudi koji su se povremeno uključivali u rad.

 

Svi su nesebično prenosili svoja iskustva i znanje u nadi da će se takva saradnja nastaviti u budućnosti na obostrano zadovoljstvo mi se od srca zahvaljujemo za pomoć, a mi Vas nećemo izneveriti, kao ni do sada. Sa nama obeležite uspeh i granice Vas i nas. Sa nama znate Vašu granicu u nama imate pouzdanog partnera u to budite sigurni. Sve vaše predloge i kritike vrlo rado prihvatam. Ovim putem se zahvaljujem svima koji su doprineli povećanju proizvodnju i asortiman firme Medjaš. Želimo im od srca uspeh u radu i puno zdravlja.

Srdačan pozdrav do skorog vidjenja.

© Copyright 2004 SZR Međaš Smederevo

webdesign Agencija JSS

optimizovano za 1024x768

Početna    Proizvodi    Specijalna proizvodnja    Kontakt